Nieuwenhuis Bouw realiseert een grote verscheidenheid aan bouwprojecten binnen de utiliteitsbouw en woningbouw. Nieuwenhuis Bouw is uitstekend toegerust en beschikt over de volledige know-how met betrekking tot alle faseringen van een geheel bouwtraject.

De projecten worden veelal uitgevoerd op basis van turnkey constructies. Evenwel andere aanbestedingssystematieken behoren ook tot onze toepassingsmogelijkheden. Vanaf het opstellen van het programma van eisen tot en met realisatie en nazorg is Nieuwenhuis Bouw een solide partner.

Neem contact met ons op!

Spoorlanden Beheer

Nieuwenhuis Bouw maakt onderdeel uit van Spoorlanden beheer. Dit is een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van realisatie en beheer met betrekking tot bouwkundige projecten, maar ook de hieraan gerelateerde activiteiten binnen onder meer de segmenten utiliteitsbouw en woningbouw. Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed is naast Nieuwenhuis Bouw de belangrijkste tak van Spoorlanden Beheer. Ga hier naar de site van Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed. Zo heeft Nieuwenhuis diverse disciplines in huis om u altijd en overal van dienst mee te kunnen zijn! Informeer naar de mogelijkheden, neem direct contact op met één van onze vestigingen.